Loading...
Nailsbyic

Easter Nails

15 april 2017 av nailsbyic
Nail art, Nails

Happy Easter everybody! I finally had time to do some detailed nail art and I realized how much I’ve missed it! I decided to do these carrot nails which I actually tried doing last Easter but failed. This time they turned out much better and I think they’re a really fun alternative to all bunnies and chickens that you usually see on Easter manicures. The carrots are hand-painted using acrylic paint and they were actually quite easy to create. Just paint some small triangles with orange paint and then paint some carrot tops with green paint. Hope you like them!

Glad påsk allihopa! Äntligen hade jag tid att göra en lite mer detaljerad manikyr och jag märkte hur mycket jag har saknat det! Jag bestämde mig för att göra dessa morotsnaglar som jag faktiskt försökte mig på förra påsken men misslyckades med. Den här gången blev de mycket bättre och jag tycker de är ett roligt alternativ till alla kanin- och kycklingnaglar som man ser under påsken. Morötterna är handmålade med akrylfärg och de var faktiskt ganska enkla att göra. Måla bara små trianglar med orange färg och måla sen dit blasten med grön färg. Hoppas ni gillar dem!

easter nails carrots easter manicure carrot cute nails hand painted free hand acrylic paint

easter nails carrots easter manicure carrot cute nails hand painted free hand acrylic paint
Freehand carrot nails for Easter

For more of my nail art check out my Instagram account @nailsbyic. Happy Easter!

Kommentera » 1
Sharing :

One thought on “Easter Nails”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *