Loading...
Nailsbyic

Scratch of Sweden review and manicure

16 juni 2017 av nailsbyic
Nail art, Nails, Reviews

A couple of months ago I was at an event where I got to meet Marie Houston, the creator of the nail polish brand Scratch of Sweden! She was so kind and wanted to send me some of her polishes to try, and some days later I received a big box full of beautiful polishes. So long, I’ve only had time to try them out in one manicure, but I really like the polishes! The formulas are great and they dry quite quickly. I’m also a big fan of the colors, well done Marie!

För ett par månader sen var jag på Kicks öppningsevent för deras första flagship store och där hade jag turen att stöta på Marie Houston, skaparen av nagellacksmärket Scratch of Sweden! Hon var supersnäll och ville skicka lite nagellack till mig som jag kunde prova och några dagar senare fick jag hem en stor låda med massvis med fina nagellack. Jag har bara haft tid att testa lacken i en manikyr än så länge, men jag gillar verkligen lacken! Formulan är jättebra och de torkar ganska snabbt. Jag är också ett stort fan av färgerna, bra jobbat Marie! 

scratch of sweden nail polish strawberry ice cream black purple frosted
From left to right: Scratch of Sweden Strawberry Ice Cream, Frosted and Black Purple

For the manicure I created I used the polishes in the picture above. The light pink one is called Strawberry Ice Cream and is a sheer polish which I think would be perfect for a French manicure. The polish in the middle is my favorite, Frosted – a super shimmery, metallic, light pink polish. Lastly we have Black Purple, a shimmery, very deep purple shade. I applied two coats of all polishes. Frosted and Black Purple got completely opaque after two coats while Strawberry Ice Cream is supposed to be a bit sheer.

Till manikyren som jag gjorde använde jag nagellacken i bilden ovan. Det ljusrosa heter Strawberry Ice Cream och är ett halvtäckande lack som jag tror skulle passa perfekt till en fransk manikyr. Lacket i mitten är min favorit, Frosted – ett superskimrigt, metalliskt, ljusrosa lack. Till sist har vi Black Purple som är ett skimrigt och väldigt mörkt lila lack. Jag applicerade två lager av alla färgerna. Frosted och Black Purple blev helt täckande medan Strawberry Ice Cream ska vara lite halvtäckande.

scratch of sweden nail polish manicure strawberry ice cream black purple frosted

I really like this color combination and I like that the polishes have different formulas. Shimmer, metallic and creme polishes, why not mix them all? I’m excited to try more polishes from Scratch of Sweden and I’ll make sure to update you with some more manicures and thoughts about the polishes!

Jag gillar verkligen den här färgkombinationen och jag gillar att lacken har olika formulas. Skimmer-, metall- och cremelack, varför inte blanda alla?  Jag ser fram emot att testa fler lack från Scratch of Sweden och jag ska se till att uppdatera er med fler manikyrer och tankar om lacken!

Kommentera » 1
Sharing :

One thought on “Scratch of Sweden review and manicure”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *